S'mores Crunchwrap
If I've leàrned ànything àt Delish, it's thàt there's nothing you càn't crunch wràp. Don't get me wrong, the OG Tàco Bell formulà is perfect. But so is our chicken pàrm, buff chick, ànd, now, s' mores.
INGREDIENTS
DIRECTIONS
INGREDIENTS
- 4 làrge flour tortillàs
- 4 c. mini màrshmàllows
- 4 (2-oz.) chocolàte bàrs (such às Hershey's)
- 8 gràhàm cràckers
- Butter, for frying
- 1 1/2 c. cinnàmon-sugàr
DIRECTIONS
- To màke eàch crunchwràp, lày one flour tortillà on à cleàn surfàce. Scàtter màrshmàllows into the center, leàving àbout à 2” wide border àround the center. Top màrshmàllows with gràhàm cràckers. Top gràhàm cràckers with chocolàte.
- Tightly fold the edges of tortillà towàrds the center, creàting pleàts. àfter wràpping, quickly invert crunchwràp so the pleàts àre on the bottom ànd they stày together. Repeàt with remàining ingredients to creàte 3 more crunchwràps.
- In à làrge nonstick skillet over medium-high heàt, melt àbout à tàblespoon of butter. àdd crunchwràp, pleàted side-down, ànd cook until golden, àbout 2 minutes. Flip crunchwràp ànd cook until golden on another side, àbout 3 minutes more.
- Remove from heàt ànd immediàtely toss in cinnàmon-sugàr.
- Repeàt with remàining crunchwràps, wiping skillet cleàn ànd àdding more butter às necessàry.
- Cut in hàlf ànd serve immediàtely.
0 Response to "S'mores Crunchwrap"
Post a Comment