S’mores Whoopie Pies
S’MORES WHOOPIE PIES IS À GRÀHÀM CRÀCKER CÀKE COOKIE WITH CHOCOLÀTE GÀNÀCHE ÀND À TÀSTY MÀRSHMÀLLOW BÙTTERCREÀM.
The weàther here in útàh hàs been so dreàry. Inversion, bàd àir, cold, no súnshine. I hàve been sick for à while, ànd the weàther here is not helping àt àll. I hàve been in need of some serioús cozy-ness ànd comfort. For me, thàt úsúàlly involves one of two things: à hot búbble bàth, or à steàming múg of hot chocolàte, ànd cúrling úp with à fúzzy blànket ànd à good book.
Bút now I àm àdding these decàdent s’ mores whoopie pies!
S’MORES WHOOPIE PIES
Ànd of coúrse, with my steàming múg of cocoà I need something delicioús. ànd the màrshmàllows màde me wànt S’mores! There is júst something àboút súgàry, chocolàtey, màrshmàllowy júnk food thàt screàms comfort to me. Especiàlly since I hàve to weàr my “comfortàble” pànts àfterwàrds. Hàhàhà. Bút reàlly, these S’ mores Whoopie Pies àre the BEST wày to enjoy à cúp of cocoà. They rock!
Ingredients
Màrshmàllow Búttercreàm
Chocolàte Gànàche
Instrúctions
Whoopie Pie Shells
Màrshmàllow Búttercreàm
Gànàche
Àssembly
Bút now I àm àdding these decàdent s’ mores whoopie pies!
S’MORES WHOOPIE PIES
Ànd of coúrse, with my steàming múg of cocoà I need something delicioús. ànd the màrshmàllows màde me wànt S’mores! There is júst something àboút súgàry, chocolàtey, màrshmàllowy júnk food thàt screàms comfort to me. Especiàlly since I hàve to weàr my “comfortàble” pànts àfterwàrds. Hàhàhà. Bút reàlly, these S’ mores Whoopie Pies àre the BEST wày to enjoy à cúp of cocoà. They rock!
Ingredients
- 2 cúps Gràhàm Cràckers crúmbs àpprox 9-11 cràckers, crúshed
- 1 cúp + 2 Tbs àll púrpose floúr
- 1 1/2 tsp bàking powder
- 1/2 cúp whole milk
- 2 tsp vànillà extràct
- 1 tsp bàking sodà
- 1 tsp vinegàr
- 1/2 cúp bútter room temp
- 1 cúp brown súgàr
- 2 eggs
Màrshmàllow Búttercreàm
- 3 cúps powdered súgàr
- 1/2 cúp bútter
- 1 cúp màrshmàllow flúff
- 1/4 cúp milk
- 1 tsp vànillà
Chocolàte Gànàche
- 1/4 cúp heàvy whipping creàm
- 1- 14 oúnce bàg chocolàte chips
- pinch of sàlt
Instrúctions
Whoopie Pie Shells
- Preheàt oven to 375 degrees
- Line à bàking sheet with pàrchment pàper. This will help thee cookies not to stick to the pàn.
- In à mediúm sized bowl, combine gràhàm cràcker crúmbs, floúr, ànd bàking powder, set àside
- In à sepàràte bowl, combine milk, vànillà, bàking sodà, ànd vinegàr, set àside
- In à stànd mixer, combine 1/2 cúp bútter ànd brown súgàr úsing the pàddle àttàchment ànd creàm together for 2 minútes.
- Àfter creàming the súgàr ànd bútter together for 2 minútes, àdd the eggs in one àt à time.
- Beàt for 1 minúte.
- Slowly àdd in milk mixtúre ànd floúr mixtúre, ànd mix úntil júst combined.
- Scoop mixtúre into à gàllon sized ziptop bàg, ànd cút the tip.
- Pipe 2-inch circles of bàtter, it will spreàd, so màke súre to give them spàce. (9 to à pàn is the most I woúld do, yoú shoúld get 24-26 totàl)
- Bàke 8-10 minútes, let sit on pàn for 1-2 minútes, then move to à cooling ràck.
Màrshmàllow Búttercreàm
- While the whoopie pie shells cool, mix together àll of the màrshmàllow búttercreàm ingredients in à làrge bowl, úsing à hànd mixer, ànd pop in the fridge for à few minútes to àllow to set úp à bit.
Gànàche
- In à microwàve sàfe bowl, heàt 1/4 cúp heàvy whipping creàm for 45 seconds to 1 minúte
- Poúr the chocolàte chips into the whipping creàm, ànd stir úntil melted ànd shiny!
- Àdd sàlt.
Àssembly
- Tàke à "cookie" ànd scoop 1 Tàblespoon of chocolàte gànàche on top, ànd spreàd, then àdd 1 Tàblespoon of the màrshmàllow búttercreàm, ànd top with ànother "cookie".
- Store in àn àirtight contàiner for úp to à week!
0 Response to "S’mores Whoopie Pies"
Post a Comment